Számszerűség

Budapest-Moszkva: lefelezte járatait a Wizz Air

A Wizz Air csökkenti járatai számát a Budapest-Moszkva (Vnukovó repülőtér) útvonalon január 11-től.

2015.01.06 08:45MTI

A Travel.ru orosz szakportál tudósítása szerint ettől kezdve naponta egy járatot szolgál ki a légitársaság a két ország fővárosa között. Eddig heti 11 járat volt, a nyári időszakban 14, azaz napi kettő.

A járatszámok szűkítését a szakportál azzal magyarázta, hogy a válság miatt visszaesett a külföldi utak iránti érdeklődés Oroszországban.



A Wizz Air 2013 október közepén még arról számolt be, hogy az addig heti öt járatot sűrítik, minden nap lesz oda-vissza járat Budapest és Moszkva között, 2014 június 14. és szeptember 14. között pedig a két főváros között minden nap két járat közlekedik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.