Elismerés

Demján Sándor életműdíjat kapott - Lengyelországban

Életműdíjat kapott Demján Sándor; a TriGranit elnökét Varsóban a EUROBUILD magazinnak, a régió legsikeresebb vállalatait, fejlesztéseit és üzletembereit díjazó gáláján tüntették ki.

2014.12.04 15:29MTI

Az EUROBUILD gála, a közép-kelet európai ingatlanszektor azon seregszemléje, ahol évről-évre szakmai elismerésben részesülnek a régió legsikeresebb szereplői. A megalapítása óta komoly nemzetközi tekintélyt kivívott eseményen, nemzetközi szakmai zsűri döntése alapján, mintegy 30 kategóriában díjaznak kiemelkedő szakembereket.

Az életműdíjat olyan személyiségek kaphatják, akik munkájukkal hozzájárultak az ingatlanszektor fejlődéséhez, életművükkel példát adnak a jövő fejlesztéseihez és közmegbecsülésnek örvendenek az iparágban - áll a közleményben.

Demján Sándor nemcsak a TriGranit fejlesztésein keresztül lett elismert szereplője a piacnak, hanem kiterjedt jótékonysági tevékenysége is nagy visszhangot keltett. Döntően egyházi szervezeteken keresztül, több millió euró összeggel támogatta a régió hátrányos helyzetű gyerekeit.

A közlemény szerint a díj átvételekor Demján Sándor kiemelte: "már a TriGranit lengyelországi piaci megjelenését is nagyban befolyásolta a lengyel emberek és értékrendjük iránt érzett tiszteletem. A két nemzet közötti történelmi együttműködés és a közös gyökerek nagyban segítették fejlesztéseink sikerességét. Amit pedig a társadalmi szolidaritás területén tapasztaltam, az példamutató lehet mindannyiunk számára " - hangsúlyozta Demján Sándor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.