NFM-közlemény

Módosul a nyílászárók cseréjére kiírt pályázat benyújtási határideje

A benyújtásra szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban lesz lehetőség.

2014.10.17 17:35MTI

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteki közleményében emlékeztetett: szeptember 29-én jelent meg a kiírás, összesen 1,1 milliárd forintos keretösszeggel támogatják a lakások szén-dioxid-kibocsátás csökkentést eredményező energiahatékonysági felújítását.

A pályázatokat benyújtani október 29-én nulla órától lehet, elektronikus úton.

A nagy érdeklődés miatt a pályázatok benyújtására szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, október 29-e és november 27-e között, vagy a forrás kimerüléséig lesz lehetőség.

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a módosított pályázati útmutató részletesen tartalmazza.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. (www.emi.hu) honlapjain érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.