Haladás

A Nyírerdő 16 milliót fordított közjóléti fejlesztésekre Nyíregyházán

A Nyírerdő Zrt. az elmúlt években a település melletti Sóstói-erdőre, "a város tüdejére" kiemelt figyelmet fordított, idén pedig már a bujtosi városligetben is megvalósultak az állami tulajdonú társaság által indított közjóléti fejlesztések.

2014.08.22 14:10MTI
freedigitalphotos.net/dan

Idén 16 millió forintot fordított közjóléti fejlesztésekre a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. Nyíregyházán - közölte Szalacsi Árpád, a társaság vezérigazgatója Kovács Ferenccel, a megyeszékhely Fidesz-KDNP-s polgármesterével közösen tartott sajtótájékoztatón pénteken.

Szalacsi Árpád a városligeti streetball-pálya átadóján hangsúlyozta, a Nyírerdő Zrt. az elmúlt években a település melletti Sóstói-erdőre, "a város tüdejére" kiemelt figyelmet fordított, idén pedig már a bujtosi városligetben is megvalósultak az állami tulajdonú társaság által indított közjóléti fejlesztések.

A meglévő létesítmények - például az erdei iskola - fenntartása és karbantartása mellett a társaság tavaly 8 millió forintot fordított játszóterek kialakítására a városban. Ebben az évben pedig folytatódott a közjóléti program, amelynek egyik eleme az új streetball-pálya, és még öt játszótér is elkészült.

A fejlesztéseket saját erőből finanszírozta a zrt. - ismertette a vezérigazgató. Kovács Ferenc a tájékoztatón elmondta, hogy a város és a Nyírerdő együttműködésnek, illetve a társaság vállalásainak köszönhetően az öt játszótér mellett Sóstón egy buszmegállót és a kilátót is felújították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.