Mindenkit várnak május 23-án

Veszélyes sporteszközök kiszűréséhez ad tippeket az NFH

A családok számára a sporteszközök kiválasztásához, a veszélyes eszközök kiszűréséhez ad tanácsot a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) május 23-án a Budapesti Nagy Sportágválasztó rendezvényen.

2014.05.22 07:59MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

Az NFH standot állít fel a Merkapt Sportközpontban tartott rendezvényen, ahol május 23-án reggel 9.00 és 14.00 óra között várja az érdeklődőket.

A hatóság standján megtekinthetők lesznek a bevizsgált és forgalomból kivont sporteszközök, és szakemberek magyarázzák el, hogy például mitől balesetveszélyes egy gördeszka, roller, kerékpár, nyíl, vagy darts. Tájékoztatják az érdeklődőket arról, hogy a sporteszközök vásárlása során milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani.

A NFH hangsúlyozza: fontos, hogy a gyermekek a sportot már kiskorukban megszeressék, azonban biztonságos sporteszközt kell biztosítani számukra, különben a sport nagy veszélyekkel járhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.