Két emeleten öt szoba és nyolc fürdőszoba

Elképzelhetetlenül sokért vették meg a new yorki lakást

70 millió dollárért elkelt az Ötödik sugárút ékszereként emlegetett new yorki luxuslakás, amelyet a Walmart-birodalom egyik tulajdonosa, Alice Walton vásárolt meg.

2014.04.04 21:55MTI

A vevő nevét ugyan nem közölték, a New York Post azonban arról írt, hogy az Egyesült Államok második leggazdagabb, 3,9 milliárd dolláros vagyonnal bíró nője, az amúgy Texasban élő Alice Walton a vevő.

Az Ötödik sugárútnak a 77. és a 78. utca közötti részén, a 960. szám alatt található penthouse lakás a Central Parkra néz és néhány lépésnyire van a Metropolitan Múzeumtól.

Az ingatlan korábban Edgar Bronfman milliárdos üzletemberé, a Zsidó Világkongresszus egykori elnökéé volt, és márciusban hirdették meg - írta a New York Post, amely szerint a lakásért ketten voltak versenyben. Egyikük kész lett volna 65 millió dollárt fizetni, az utolsó pillanatban azonban feltűnt egy "titokzatos vevő", aki ötmillióval többet ajánlott. A decemberben elhunyt Bronfman örökösei azonnal elfogadták az összeget.

Az új tulajdonosok kényelmét két emeleten öt szoba és nyolc fürdőszoba, mindenekelőtt azonban a világ egyik leghíresebb parkjára néző terasz szolgálja majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.