Rengeteg új munkahely létesülhet

1254 vállalkozás kap összesen 13 milliárd forintot munkahelyteremtésre

Megszületett a döntés a kis- és középvállalkozásoknak (kkv) kiírt idei munkahelyteremtő beruházási pályázat nyerteseiről, 1254 vállalkozás kap összesen 13 milliárd forint támogatást, ami 6541 új munkahely létrehozását segíti.

2014.04.02 12:38MTI
freedigitalphotos.net

A nyertes pályázók emellett vállalják összesen csaknem 18 ezer meglévő munkahely megőrzését is - közölte Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatásért felelős államtitkára.

Bejelentette, hogy döntöttek a gyakorlati képzést folytató vállalkozásoknak és intézményeknek szóló pályázat nyerteseiről is, s az eredetileg tervezett 5,4 milliárd forint helyett 7,5 milliárd forintra növelték a keretet. A két pályázat együtt összesen mintegy 20 milliárd forintot pumpál a gazdaságba - hangsúlyozta az államtitkár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.