Marad a tavalyi összeg

Nem változik a hajléktalanellátás kerete

Nem változik a hajléktalanellátásra rendelkezésre álló keret, az ellátásban közreműködő szervezetek a tavalyival megegyező összegre pályázhatnak.

2014.03.26 07:17MTI
MTI

A Napi Gazdaság írása szerint tavaly a hajléktalanellátás éves központi költségvetési ráfordítása megközelítőleg 8,12 milliárd forint volt, a normatív állami támogatást a működési engedéllyel rendelkező férőhelyek működtetésére, finanszírozására kell fordítani.

A hajléktalanok ellátását kiegészítő források is támogatják, ezek zöme pályázatok révén jut el a szolgáltatókhoz. A pályázatokat a Hajléktalanokért Közalapítvány írja ki, 2013-ban kiegészítő forrásként 373 millió forint állt rendelkezésre - írja a Napi Gazdaság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.