Devizapiac

Estére gyengült a forint

A Fed-bejelentés után estére gyengült és elveszítette napi nyereségét a forint.

2014.03.19 21:25MTI

A Fed-bejelentést követő dollárerősödéssel párhuzamosan a forint gyengült és elveszítette nap közben a főbb devizákkal szemben felhalmozott nyereségét. A Fed monetáris politikai szándéknyilatkozatából a piacok a korábbiakkal ellentétben kissé a monetáris szigorítás felé hajló szándékot olvastak ki.

Este fél kilenckor az eurót 312,00 forinton, a dollárt 225,74 forinton, a svájci frankot 256,04 forinton, a japán jent pedig 2,2012 forinton jegyezték.

A forint legerősebb árfolyama szerdán az euróval szemben a 309,52-es, a dollárral szemben a 222,33-as, a svájci frankkal szemben a 254,18, a japán jennel szemben pedig a 2,1885-ös jegyzés volt.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.