A becsültnél olcsóbb lesz

Még egymilliárdot sem költ a Miniszterelnökség médiavásárlásra

A 700 millió forint keret-összegnek számít, amely 90 százalékkal emelhető.

2014.03.12 15:08MTI

Egyetlen ajánlattevőként, az eredetileg becsült 1 milliárd 330 millió forint helyett 700 millióért vállalta az I.M.G. Inter Media Group Kft. a Miniszterelnökség idei médiavásárlását - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzés nyertesének feladata - egyebek mellett - a média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozása, a médiakampányok tervezése, a médiavásárlás, az online médiavásárlás és az online kampányok megtervezése, kivitelezése. A kampányokat utólag értékelni kell, a nyertes feladata a telefonos ügyfélszolgálat működtetése is.

A 700 millió forint keret-összegnek számít, amely 90 százalékkal emelhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.