Online

Üzembe helyezték az első PC-alapú pénztárgépet

Üzembe helyezték az első online adatkapcsolatra képes PC-alapú pénztárgépet Székesfehérváron egy nemzeti dohányboltban, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) által elsőként engedélyezett rendszer összesen tízféle kasszára telepíthető.

2013.11.13 11:27MTI

A rendszert kifejlesztő Laurel Kft. tájékoztatása szerint a Laurel cégcsoport kasszarendszere az egyetlen PC-alapú megoldás, amely teljesíti az online bekötés feltételeit.

A múlt héten emelkedett jogerőre a MKEH által elsőként jóváhagyott online PC-kasszarendszer forgalmazási engedélye, amely többféle kereskedelmi üzletben is használható. Így a nemzetközi és a hazai kereskedelmi egységek, élelmiszerüzletek, barkácsboltok, lakberendezési áruházak, ruházati üzletek, hírlapárusok, ital kis- és nagykereskedők, dohányboltok számára is van most már az online átálláshoz választható pénztárgép.

Az engedélyezett kasszarendszerben tízféle alapgép és nyolc kijelző található, valamint egyéb kiegészítőkből, köztük mérlegekből, vonalkódolvasókból is többfajta van - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.