Kgfb-kampány

November 29-ig lehet levélben felmondani a biztosítást

Aki másik biztosítónál akarja megkötni a jövő évre a kötelező gépjármű felelősségbiztosítását (kgfb) annak a meglévő biztosítását december 1-ig kell felmondani, de ez a nap az idén vasárnapra esik.

2013.11.12 11:17MTI

Emiatt a biztosítók többsége az utolsó munkanapon, november 29-én pénteken fogadja utoljára a levélben történő felmondást.

Faxon ugyan egészen december 1. végéig érkezhet felmondás a biztosítókhoz, de az alkuszok ezt nem vállalják, ezért arra hívják fel az érintettek figyelmét, hogy a váltásról való döntést ne hagyják az utolsó napra. Akinek nem érkezik meg időben a felmondása, az a jelenlegi biztosítójánál marad jövőre.

Az új biztosítóval elég megkötni a szerződést december végéig - mondta Papp Lajos, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.