Fontos és épülő terület az egészségügy

Letették a 14,5 milliárdos nyíregyházi tömbkórház-beruházás alapkövét

Letették az európai uniós és állami támogatásból megvalósuló, 14,5 milliárd forint összértékű tömbkórház-beruházás alapkövét csütörtökön a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház területén.

2013.10.10 12:40MTI
MTI

Szócska Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára köszöntőjében kiemelte: a közelmúltban elindított kórházfejlesztési programokkal és az egészségügyi dolgozók béremelésével a kormányzat és a minisztérium tanúságot tett amellett, hogy fontos és egyre épülő terület az egészségügy.

A nyíregyházi kórházberuházás keretében 2014 végéig új onkológiai betegellátó részleg, gyermekgyógyászati tömb, valamint szív- és érrendszeri központ épül fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.