Felszálló ágban a siófoki turizmus

Mert nekünk a Balaton a Riviéra...

Siófokon az év első nyolc hónapjában 780 ezer éjszakát töltöttek a vendégek szállodákban és magánszálláshelyeken, 0,5 százalékkal többet az előző év hasonló időszakánál, és mintegy 10 százalékkal nőtt a strandok, valamint a Galérius élményfürdő forgalma.

2013.10.03 23:30MTI

A kedvező tendenciát mutatja az is, hogy idén a májustól augusztusig terjedő 4 hónapban többen szálltak meg Siófokon, mint 2011-ben a januártól augusztusig terjedő 8 hónap alatt.

A siófoki adóellenőrök munkáját 2013 nyarán nagyobb szigor jellemezte, mint korábban. A Nemzeti Adó és Vámhivatallal együttműködve végzett ellenőrzéseik során több visszaélést tapasztaltak. Könyvvezetési kötelezettség elmulasztása, valamint fekete-szobakiadás miatt 12 esetben összesen 2,5 millió forint bírságot szabtak ki a magánszállásadók körében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.