Devizahitelek

Várja a devizahitelekkel kapcsolatos megoldási javaslatokat a bankszövetség

A lakáscélú devizahitelekkel kapcsolatos tárgyalások előmozdítása érdekében fórumot nyit a Magyar Bankszövetség minden devizahiteles ügyfélnek, valamint a velük foglalkozó civil szervezeteknek.

2013.09.19 21:09MTI

A közlemény szerint ebből a célból létrehozták a konzultacio@bankszovetseg.hu e-mail címet.

Ezen olyan konkrét megoldási javaslatokat várnak, amelyek elősegítik az árfolyamkockázatok mérséklését vagy megszüntetését, nem veszélyeztetik a pénzügyi stabilitást, megőrzik a bankrendszer működőképességét, valamint az igazságosság érdekében biztosítják azt, hogy a forintban eladósodottak nem járnak rosszabbul, mint a devizahitelesek.

Október első felében személyes konzultációra hívják azokat a civil szervezeteket, amelyek eddig is együttműködtek a problémák kezelésében - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.