Nemzetgazdasági odafigyelést igényel

Völner: kormányzati szerepvállalás is szükséges a kerékpározás területén

Kormányzati szerepvállalásra is szükség van a kerékpározás területén - hangsúlyozta Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infrastruktúráért felelős államtitkára.

2013.09.19 12:04MTI

Völner Pál csütörtökön a Közlekedési Koordinációs Központ (KKK) által szervezett Kerékpáros Konferencián szólalt fel Budapesten. Kifejtette: a kerékpározás nemcsak infrastruktúráról szól, hanem külön iparág is kapcsolódik hozzá, ezért nemzetgazdasági szinten is odafigyelést igényel.

Köszöntőjében Völner Pál elmondta: a magyarországi kerékpáros infrastruktúra nagyon polarizált terület, nincs igazán olyan gazdája, amely a problémákat egyben tudná kezelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.