14 igennel

Zárszámadás - a mezőgazdasági bizottság vitára alkalmasnak találta a javaslatot

Az országgyűlés mezőgazdasági bizottsága hétfői ülésén 14 igen és 6 nem szavazat mellett általános vitára alkalmasnak találta a Magyarország 2012-es költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot.

2013.09.09 14:32MTI

Érdemi kritika nem hangzott el a múlt évi zárszámadással kapcsolatban - így összegezte az elhangzottakat Font Sándor (Fidesz) bizottsági elnök a napirendi pont lezárásaként. Kőrösmezei Csaba, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) főosztályvezetője egyebek mellett arról beszélt, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) fejezeti összegzésében teljesülésként szerepel 189,7 milliárd forint támogatás, 243 milliárd forint bevétel és 418,8 milliárd forint kiadási főösszeg.

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezetnél a bevételi főösszeg 8,9 milliárd forintot tett ki, míg a kiadások 15,9 milliárd forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.