Beruházás

Új szolgáltatócsarnok épül a polgári ipari parkban

Hatszázmillió forintos beruházással új szolgáltatócsarnok épül Polgárban az ipari parkban - közölte a tulajdonos Infogroup cégcsoport értékesítési, marketing és kommunikációs menedzsere.

2013.08.03 08:06MTI

Benkő Orsolya közleményében ismertette: a projekthez 300 millió forint uniós támogatást nyertek. A csaknem 7500 négyzetméteres könnyűszerkezetes könnyűipari csarnok építése mellett eszközbeszerzésre fordítják a beruházási összeget. A bővítést a közlemény szerint a piaci igények tették szükségessé. A fejlesztéssel a pályázó Polgár-Invest Kft. új irodai-nyomdai szolgáltatást fog nyújtani a parkba települt és a jövőben betelepülő vállalkozások részére. A bővítést követően az ipari parkba települő vállalkozások várhatóan 21 új munkahelyet teremtenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.