Tippmixpro

Elindult végre a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala

A weboldal késéssel indult az eredeti tervekhez képest. A hagyományos, lottózókban játszható Tippmix játék nem szűnik meg az új termék bevezetésével, változatlan marad.

2013.05.21 20:29MTI

A weboldalt kifejezetten a hazai sportfogadók igényeire szabták, mivel forintalapú pénzügyi tranzakciók, biztonságos ki- és befizetés, közvetlenül elérhető, hazai ügyfélszolgálat várja a fogadókat - közölte a Szerencsejáték Zrt..

A közlemény szerint a Tippmixpro biztonságos és felhasználóbarát környezetben biztosít online sportfogadási lehetőséget a játékosok számára.

A Szerencsejáték Zrt. kiemelt szempontként kezeli, hogy figyeljen a hazai játékosok igényeire, és várhatóan a kezdeti időszakban különösen sok visszajelzés érkezik majd a játékosoktól a tapasztalatokról. A fejlesztői munka nem áll meg az oldal indulásával, hanem folyamatos, hiszen a fogyasztói igények alapján rendszeresen frissíteni, finomítani kell a rendszert - teszik hozzá.

Az online oldal címe: a www.tippmixpro.hu.

A közlemény szerint a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálata megemelt létszámmal készül a beérkező játékos megkeresésekre, telefonon, e-mail-ben és postai úton, valamint hamarosan chaten keresztül is.

Az új weboldal több ezer eseményt tartalmazó fogadási kínálatot ajánl, folyamatosan frissülve. Elérhetők rajta élő fogadás, a különböző sportágak, bajnokságok, ligák, és a versenysorozatokra is egyidejűleg lehet fogadni.

A közleményben kiemelik: a pénzügyi tranzakciók forintban történnek, a Szerencsejáték Zrt. nem von le jutalékot vagy egyéb díjat a tranzakciók után. Az oldalra történő befizetés biztonságos, és a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy jogos nyereményüket a szabályoknak megfelelően megkapják. A Szerencsejáték Zrt. neve garanciát jelent a tiszta, átlátható, ellenőrzött és a magyar jogszabályok alapján történő működésre - mutat rá a közlemény.

Magyarországon a Tippmix elnevezés egybeforrott a sportfogadással, ismert és bevezetett márkanév, az új termékben a pro utószótag utal arra, hogy a Tippmixpro még jobb, még több, még professzionálisabb sportfogadás, mint amit eddig a fogadók megismerhettek - olvasható a dokumentumban.

Kitérnek arra: a hagyományos, lottózókban játszható Tippmix játék nem szűnik meg az új termék bevezetésével, változatlan marad. A Szerencsejáték Zrt. arra számít, hogy új célcsoport, az online sportfogadást kedvelő fiatal réteg is érdeklődik majd az online Tippmixpro iránt.

A közlemény szerint a Szerencsejáték Zrt. célja, hogy a Tippmixpro az egyik kiemelt terméke legyen, amely bevételét tekintve a Tippmixhez hasonlóan jól teljesít majd.

A weboldal késéssel indult az eredeti tervekhez képest.

A Szerencsejáték Zrt. az MTI kérdésére tudatta: a fejlesztő GTECH G2 elismerte a késedelmét, és teljes egészében megfizette a szerződésben vállalt 105 millió 600 ezer forintos kötbért. A kötbér levonása után a weboldal fejlesztése és 6 éven át tartó üzemeltetése 422 millió forintba kerül a Szerencsejáték Zrt.-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.