Senior

Pályamegújító program indul a legalább 15 éves munkatapasztalattal rendelkezőknek

A szenior gyakornoki program koncepciója mögött humánerőforrás-gazdálkodási racionalitás áll, hiszen a munka világában szerzett tapasztalat komoly értéket képviselhet.

2013.04.21 08:45MTI

Senior Pályamegújító Programot indít az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a felsőfokú végzettségű, legalább 15 éves munkatapasztalattal rendelkező és jelenleg tartósan álláskeresőknek - közölte az uniós pályázatokat kezelő állami tulajdonú szervezet.

A szenior gyakornoki programban 15 fő vehet részt, akiket a többlépcsős folyamatban választanak ki a jelentkezők közül. Ők féléves, határozott időtartamú munkaviszony keretében ismerkedhetnek meg Magyarország egyik legnagyobb pályázatkezelő szervezetének működésével, és az európai uniós pályázati rendszerhez tartozó folyamatokkal.

Közleményében az ESZA rámutat arra, hogy a vállalati pályaorientációs és gyakornoki programok eddig szinte kizárólag a pályakezdőknek szóltak. A szenior gyakornoki program koncepciója mögött humánerőforrás-gazdálkodási racionalitás áll, hiszen a munka világában szerzett tapasztalat komoly értéket képviselhet.

A program a legjobban teljesítő gyakornokok számára egyszeri szerződés-hosszabbítást, vagy munkatársként való továbbfoglalkoztatás lehetőségét is tartalmazza.

Az érdeklődők 2013. május 31-ig jelentkezhetnek a programra, amelyről további részletek az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. honlapján - http://www.esza.hu/esza_nonprofit/karrier - érhetőek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.