Tőzsde

Változatlan indexekkel nyitott New York

A legutóbbi, csütörtöki záróértékek közelében kezdték a hétfői kereskedést a legfontosabb New York-i részvényindexek.

2013.04.01 15:33MTI

A 30 ipari vállalat DJIA indexe 0,05 százalékos, az S&P 500 0,06 százalékos mínusszal, míg a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója 0,03 százalékos többlettel állt a nyitás utáni percben.
   
Az Egyesült Államokban és az európai börzéken legutóbb csütörtökön volt kereskedés a húsvéti ünnepnapok miatt. Az európai piacok húsvéthétfőn is zárva tartanak.
   
A hétfői kereskedési napon az Egyesült Államokban leginkább az ISM feldolgozóipari beszerzési menedzser index márciusi értékének közzététele befolyásolhatja a kereskedést.
   
Csütörtökön a DJIA 0,36 százalékkal erősödött és 14578,54 ponton zárt, míg az S&P 500 történelmi zárócsúcsot jelentő szinten, 0,41 százalékos napi emelkedéssel 1569,18 ponton végzett. A Nasdaq Composite 0,34 százalékkal 3276,52 pontra erősödött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.