India, Ukrajna...

Újabb gazdasági vegyes bizottságok élére került Szijjártó

Újabb gazdasági vegyes bizottságok élére nevezte ki Szijjártó Pétert, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkárát pénteki hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök a nemzetgazdasági tárca vezetője és a külügyminiszter együttes előterjesztése alapján.

2013.03.22 14:16MTI

Szijjártó Péter a magyar-orosz és a magyar-kínai vegyes bizottságok mellett mostantól a magyar-indiai, a magyar-szaúdi, a magyar-ukrán és a magyar-román gazdasági vegyes bizottságok elnöki funkcióit is betölti.
 
Az államtitkár az MTI-nek elmondta, hogy a keleti nyitás keretében intenzív tárgyalások zajlanak az Oroszországba irányuló mezőgazdasági export növeléséről, a kínai alapokból finanszírozott infrastrukturális fejlesztésekről, az ukrán miniszterelnök jövő heti budapesti látogatásán aláírásra kerülő egyezményekről, valamint Orbán Viktor esetleges idei indiai látogatásáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.