A Fradi-stadion után újabb megbízás

Megvan az Eurovegas kivitelezője

Megvan a magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelébe tervezett szórakoztató komplexum kivitelezője. A Ferencváros stadionja után a Market Zrt. építheti meg az Eurovegast is.

2013.03.22 07:56MTI

Közelebbről meg nem határozott forrásra hivatkozva pénteki számában ír erről a Kisalföld. A megyei napilap cikke szerint még az idén megkezdődhetnek a komplexum tényleges munkálatai. A lap megemlíti: a 17 éves múltra visszatekintő, a Wing Zrt. résztulajdonában lévő társaság eddig félezernél is több létesítményt épített fel 380 milliárd forint értékben. A cég 2011-et 50 milliárd forint feletti bevétellel és 2,2 milliárdos adózott eredménnyel zárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.