Töltési problémák és más gondok

Dreamliner: már korábban is többször kellett akkumulátorokat cserélni

Már a januári problémák előtt is többször kellett cserélni a litium-ionos akkumulátorokat a Boeing 787-es típusú Dreamlinerekben - közölte szerdán két japán légitársaság.

2013.01.30 09:08MTI

Az ANA légitársaság közlése szerint tíz alkalommal kellett cserélni a litium-ionos feszültségforrásokat, mert töltési problémák és más gondok voltak. A JAL is elismerte, hogy cserélni kellett az akkumulátorokat.

A 787-eseken az elmúlt hetekben összesen öt váratlan esemény történt, emiatt a gépeket Japánban, az Egyesült Államokban és a világ számos más országában nem engedik repülni. Az amerikai gyártó a problémák miatt ideiglenesen felfüggesztette a gépek szállítását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.