Hungexpo

Minden eddiginél nagyobb agrárkiállítás a Budapesti Vásárközpontban

Minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek január 30. és február 2. között a Budapesti Vásárközpontban az Agromashexpo és az Agrárgépshow szakkiállítások közös szervezésével - közölte a Hungexpo Zrt.

2013.01.12 08:41MTI

A cég tájékoztatása szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Mezőgép Gyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ), az új Nemzeti Agrárkamara, a Gabonatermesztők Országos Szövegsége (GOSZ) szakmai támogatásával több mint 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét. A rendezvény részét képezi a Magyar Kert és a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.

Az Agromashexpon 130, az Agrárgépshow bemutatón 57, a Magyar Kert rendezvényen 31, a Szőlészet és Pincészet kiállításon 21 cég mutatkozik be.

A Hungexpo közölte: a piacvezető agrárcégek közül szinte mindegyik képviselteti magát, például a B-pavilon 3000 négyzetméterén az AXIÁL, az F-pavilonban 2250 négyzetméteren a KITE mutatkozik be.

A kiállítás presztízsét jelzi, hogy rekordszámú, 30 pályázat érkezett a három - input, gépesítés, logisztika - kategóriában is megrendezett termékversenyre, az elismeréseket a kiállítás megnyitóján adják át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.