Növeli járatainak számát

A Wizz Air máris rámozdult Kijevre

A Wizz Air további 14 járatot indít a Budapest-Kijev útvonalon februárban és márciusban - közölte a légitársaság szerdán.

2013.01.09 16:45MTI

Február 9-ig továbbra is heti három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken közlekednek a járatok Budapest és Kijev között.

Február 10. és 27. között hetente négyszer, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap, február 28. és március 13. között heti ötször hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap indítanak járatot Budapest és Kijev között. Március 14-étől pedig naponta lesz Wizz Air-járat a két város között.

Közleményében a légitársaság hangsúlyozza: a foglalások száma ezen az útvonalon jelentősen megnőtt azóta, hogy az Aerosvit törölte a Kijev Boriszpili reptérre közlekedő több járatát.

Az új időpontokra már lehet jegyet foglalni a légitársaság honlapján. Az új járatok további 2500 utas számára teszik lehetővé, hogy február és március során Kijevbe utazzanak.

A Wizz Air 39 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 16 állomásról, több mint 250 útvonalon, 83 célállomással, 29 országba. A légitársaság 1500 szakembert alkalmaz, számításuk szerint 2013-ban több mint 13,5 millió utas választja szolgáltatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.