Egyszeri díj megfizetésével

Az Új Nemzeti Agrárkamarába péntekig lehet regisztrálni

Eddig már több mint 220 ezren jelentkeztek az Új Nemzeti Agrárkamarába, közülük mintegy 160 ezren be is fizették az egyszeri 5000 forintos hozzájárulást.

2012.11.29 17:03MTI

A Magyar Agrárkamara közleményében felhívják a figyelmet: már csak egy napjuk maradt az Új Nemzeti Agrárkamara leendő tagjainak arra, hogy eleget tegyenek az agrárkamarai törvényben rögzített regisztrációs kötelezettségüknek. Akik november 30-ig nem regisztrálnak, nem vehetnek részt a jövő februárban esedékes kamarai választásokon. 

A nyáron elfogadott agrárkamarai törvény kötelező tagságot ír elő az új, egységes agrár köztestületben a magyar agrártermelői, élelmiszeripari és agráripari szektor valamennyi szereplője számára - emlékeztetet a közlemény. Azok a tagságra kötelezettek, akik elmulasztják a november 30-án lejáró bejelentkezési határidőt, nem mentesülnek a regisztrációs kötelezettség és a hozzájárulás befizetése alól, viszont elesnek a kamarai választásokon való részvétel lehetőségétől - mutat rá a közlemény. 

A Magyar Agrárkamara (MAK) feladata, hogy előkészítse és lebonyolítsa az új kamarai választásokat. Az új köztestület létrehozásáig, várhatóan 2013 március végéig a MAK-ot 20 tagú átmeneti elnökég irányítja, amelyet az agrárkamarai törvény alapján a vidékfejlesztési miniszter nevezett ki. Az új köztestület létrehozásával a Magyar Agrárkamara megszűnik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.