A kormány már aláírhatta volna a szerződést

CIB: akkor lesz megállapodás az IMF-fel ha a piacok kikényszerítik

A CIB Bank elemzői szerint akkor lesz megállapodás Magyarország és az IMF között, ha azt a piacok kikényszerítik, de optimális esetben akár 2014 végéig is tudja magát finanszírozni az ország a pénzpiacokról.

2012.09.06 12:41MTI

Csak akkor lesz IMF-megállapodás, ha a piacok azt kikényszerítik, ha a magyar kormány szeretett volna megegyezni, akkor már aláírhatta volna a szerződést - mondta Trippon Mariann, a CIB Bank vezető elemzője csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. A vezető elemző szerint az eurózóna válságának megoldásához a monetáris unió mellett mindenképpen szükség lenne a fiskális unióra is, de annak kialakítása 5-10 évet is igénybe vehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.