Együttműködés a Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel?

Egyeztetést a magyar termék rendeletről

Egyeztetetést tartottak a szeptemberben életbe lépő magyar termék rendeletnek megfelelően önkéntes alapon feltüntethető "magyar termék", "hazai termék" és "hazai feldolgozású termék" védjegy jelöléseiről kereskedők, termelők részvételével kedden a Vidékfejlesztési Minisztériumban (VM).

2012.07.24 13:50MTI

A megbeszélésen Kardeván Endre, a VM élelmiszerlánc-felügyeletéért és agrárigazgatásért felelős államtitkára hangsúlyozta: a tárca együttműködési megállapodást szeretne kötni a Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel a tanúsító védjeggyel kapcsolatban azzal a céllal, hogy a fogyasztó könnyebben be tudja azonosítani a magyar, a hazai, illetve a hazai feldolgozású termékeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.