Új Széchenyi Terv

Új közlekedési fejlesztések Tatabányán

Új átszállóhelyet adtak át a busszal közlekedőknek Tatabányán csütörtökön. A beruházás egy térségi közösségi közlekedésfejlesztési program része, amelyet az Új Széchenyi Terv 272 millió forinttal támogat - tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

2012.06.28 18:55MTI

A beruházás során 30 négyzetméteres pihenő épült az autóbuszvezetőknek, és négy korszerű utasváró a közlekedőknek az alsógallai vasútállomás közelében, az önkormányzat által térítésmentesen biztosított területen. A fejlesztés megvalósítása egyik alapfeltétele a megyeszékhelyen július elsején életbe lépő menetrend bevezetésének. 

Az új struktúrájú hálózat javítja a helyi autóbuszjáratok kihasználtságát, jobb elérési lehetőségeket biztosít az eddig kevésbé ellátott területek lakóinak - közölte a tárca. Újdonság, hogy a hétvégétől egy órán vagy egy napon belül felhasználható menetjegyet, illetve három tetszőleges vonalra havi bérletet is válthatnak az utasok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.