Rendhagyó Vállalkozói Fórumot rendeztek

A szépészet a NAV célkeresztjében

Rendhagyó Vállalkozói Fórumot tartott április 25-én, Budapesten a NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarával (BKIK), a Vállalkozók Országos Szövetségével (VOSZ), valamint a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével (FIVOSZ) közös szervezésben.

2012.05.02 09:48ma.hu

A rendezvény apropóját az a májusban induló országos ellenőrzéssorozat adta, amelynek részeként a fővárosban és Pest megyében a szolgáltató szektor, azon belül is különösen a szépészettel foglalkozó vállalkozások számíthatnak fokozott adóhatósági jelenlétre. A tapasztalat szerint ugyanis a szépségiparban működő szalonok jelentős részében nem szokás a nyugta-, illetve számlaadás, vagy ha mégis, azt nem szabályosan teszik.
 
A NAV Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága azért hirdette meg a Vállalkozói Fórumot, hogy segítséget nyújtson az adózóknak kötelezettségeik jogkövető módon történő teljesítéséhez, és felhívja a figyelmet az adókikerülés adó-, illetőleg büntetőjogi következményeire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.