Határozatlan idő

A Jobbik meghosszabbítaná a kilakoltatási moratóriumot

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy határozatlan időre hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot, mert ellenkező esetben heteken belül több ezer család eshet szét.

2012.03.19 15:39MTI

Az ellenzéki politikus, Z. Kárpát Dániel emlékeztetett arra, hogy 2011 végén több esetben is ellenzéki országgyűlési képviselők személyesen vettek részt olyan akciókban, amikor sikerült átmenetileg megakadályozni devizahiteles családok kilakoltatását.

Z. Kárpát Dániel felháborítónak nevezte, hogy a kormány ezután a devizahitelesek megmentése és a moratórium meghosszabbítása helyett úgy módosított törvényt, hogy jelenleg már a passzív ellenállás is bűncselekménynek számít.

A jobbikos képviselő szerint 2012-ben akár 12 ezer lakást is elárverezhetnek és kilakoltathatják a bennük élő családokat, miközben a Nemzeti Eszközkezelő mindössze töredéküket lesz képes megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.