Komplex finanszírozási modell

Az LMP kitalálta, hogy menthetik meg a BKV-t

Az LMP komplex finanszírozási modellt dolgozott ki a BKV finanszírozására, amelyet a párt fővárosi képviselőcsoportja szerdán benyújt a Fővárosi Közgyűlésnek.

2012.02.26 13:14MTI

Jávor Benedek, az LMP parlamenti frakcióvezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján ismertette, hogy törvényjavaslatot nyújtottak be az Országgyűlésnek a fogyasztói árkiegészítések rendezésére, ami önmagában évi 10 milliárd forint pluszt jelentene a BKV-nak, a fővárosnak pedig a belvárosi behajtási díj bevezetését, a teherforgalmi behajtási díjak kihasználását, továbbá a parkolási bevételek rendezését javasolják.

Az ellenzéki politikus kijelentette: nyilvánvaló, hogy a megoldások rendelkezésre állnak, és finanszírozható lenne a budapesti közösségi közleke

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.