Bomlófélben

Minden összeomlik: lemondás-cunami Görögországban

Bomlófélben van a görög kormány, miután pénteken este további kormánytagok jelentették be távozásukat, így tiltakozva az újabb megszorítások ellen, amelyekbe a milliárdos hitelcsomag fejében egyezett bele a kormány.

2012.02.10 17:38MTI

Benyújtotta lemondását Makisz Voridisz közlekedési miniszter és a kereskedelmi hajózásért felelős miniszterhelyettes, Adonisz Georgiadisz - jelentette az állami rádió.

Mindketten a jobboldali Ortodox Népi Riadó (LAOS) nevű kis párthoz tartoznak. Hírügynökségek tudomása szerint távozott posztjáról a szocialista párti külügyminiszter-helyettes, Marilisza Xenojanakopulu is.

Ezt megelőzően Aszteriosz Rundulisz, a mezőgazdasági miniszter helyettese (LAOS) jelentette be kiválását, csütörtökön pedig Jánisz Kucukosz, a munkaügyi miniszter szocialista párti helyettese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.