Lebukott a férfi

Elfogták a büssüi betörések gyanúsítottját

Elfogták a büssüi betörések gyanúsítottját; a férfi akkor bukott le, amikor az udvarán felgyújtott egy lopott televíziót, hogy megszerezze az abban lévő fémet és azt hulladékként eladja, miután a készüléket nem tudta értékesíteni.

2011.12.28 11:31MTI

A gyanúsított beismerte a betörést és a lopást. A büssüi férfi a somogyi faluból válogatás nélkül ellopott mindent, amiben fém volt. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottként kihallgatott férfi további bűncselekményeket, jórészt lakásbetöréseket követett el, legalább 17 ilyen esetre derült fény.

A férfi betört egy családi házba, ahonnan csaptelepeket kísérelt meg eltulajdonítani, majd egy garázst tört fel, egy lakatlan házban leszakította a falakról a villanyvezetékeket, levágta az összes rézcsövet és elvitte a gázkonvektort is, a falu egyik egyedülálló idős lakójára pedig rátörte az ajtót, s a házból takarókat és fehérneműt lopott el.

Az elkövető a tárgyakat szinte kivétel nélkül azok valós értékének a töredékéért, fémhulladékként értékesítette, a legtöbb esetben hatalmas károkat okozva a sértetteknek - írta a rendőrség sajtószolgálata.

A gyanúsítottat az igali rendőrőrs munkatársai fogták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.