Lázár szerint az osztrák mintát követik

Újraszabályozza a kormány a dohány-kiskereskedelmet

Az osztrák mintát venné át a dohány-kiskereskedelem szabályozására a Fidesz frakcióvezetője.

2011.12.16 16:44MTI

Lázár János budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: pénteken ő és frakciótársai benyújtották a dohány-kiskereskedelem újraszabályozásáról szóló javaslatot, amely a magyar családi vállalkozások kezébe adná a dohány-kiskereskedelmet.
   
Közölte, teljes egészében az osztrák minta átvételéről van szó. Ha Ausztriában ez működik, Magyarországon is érdemes megpróbálni - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy készen áll az egyeztetésekre a témában.
   
A frakcióvezető szerint a javaslattal el lehetne érni, hogy a 16-17 éves fiatalok nehezebben jussanak cigarettához, mint jelenleg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.