Rengeteg pénz

Az EKB 270 milliárd dollárt ad az euróövezeti válságkezelésre

Az Európai Központi Bank (EKB) 270 milliárd dollárig terjedő összeget ad a Nemzetközi Valutaalapon (IMF) keresztül az euróövezeti válságkezelésre - jelentette pénteken a Bloomberg üzleti hírcsatorna.

2011.12.02 13:42MTI

A hírcsatorna értesülésére jelentősen erősödött a forint az euróval szemben; 304 forintról 301,61 forint közelébe csökkent az euró árfolyama. A frank árfolyama 245,97 forintról 243,87 forintra esett. Az euró dollár jegyzése 1,3492 dollárról 1,3532 dollárra nőtt.

A Bloomberg értesülését más nagyobb külföldi hírügynökség nem erősítette meg. Az EKB nem adott ki erre vonatkozó közleményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.