"Lezárult a matolcsysta ámokfutás"

Jobbik-jóslat: a kormány már jövőre az IMF segítségét fogja kérni

Az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese kijelentette: a Jobbik szerint a kormány "előbb-utóbb, még jövőre az IMF segítségét fogja kérni", mivel nem fogja tudni refinanszírozni a lejáró 3,5 milliárd eurónyi államkötvényt.

2011.11.21 13:23MTI

Volner János hangsúlyozta: azzal, hogy a kormány bejelentette, hogy "új típusú" együttműködést köt az IMF-el, "lezárult a pénzügyi szabadságharcnak nevezett matolcsysta ámokfutás".    

Az ellenzéki politikus szerint a kormány gazdaságpolitikájának bukását az jellemzi a legjobban, hogy az "erőltetett törlesztés" - a magán-nyugdíjpénztári vagyon felélése - ellenére is növekedett az államadósság 1745 milliárd forinttal az Orbán-kormány hivatalba lépése óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.