A bolgár államfő adta át az elismerést

Kitüntették Csányi Sándort

Kitüntette Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját Georgi Parvanov, a Bolgár Köztársaság elnöke.

2011.11.18 17:33MTI

Csányi Sándor a bolgár DSK Bank 2003-as akvizícióját követően végrehajtott fejlesztései és pénzügyi eredményei elismeréseként részesült a kitüntetésben. Az elismerést a bolgár államfő maga adta át Csányi Sándornak szerdán Szófiában.
   
Hasonló kitüntetést kapott a DSK Bank vezérigazgatója, Violina Marinova, aki a bolgár bankrendszer fejlődéséhez és stabilitásához, valamint a bolgár pénzintézet sikereihez való hozzájárulásáért részesült az elismerésben.
   
A 100 százalékban az OTP tulajdonában álló DSK Bank Bulgária legnagyobb hitelintézete, amely csaknem hárommillió ügyfelének nyújt pénzügyi szolgáltatásokat több mint 380 bankfiókjában és elektronikus csatornákon keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.