Pankotai vette át

Lemondott Balázs Csaba az Est Media vezérigazgatói posztjáról

A cégcsoport operatív irányításával az egyik nagyrészvényest, Pankotai Csaba igazgatósági tagot bízták meg

2011.11.10 19:47MTI

Lemondott vezérigazgatói tisztségéről Balázs Csaba, a tőzsdén jegyzett Est Media Vagyonkezelő Nyrt. elnök-vezérigazgatója és a cégcsoport operatív irányításával az egyik nagyrészvényest, Pankotai Csaba igazgatósági tagot bízták meg - jelentette be a társaság csütörtökön.

A közlés szerint a múlt héten lezárult alaptőkeemelés - a jegyzett tőke 1,37 milliárd forintról 3,96 milliárdra nő - nyomán végleges lett a média terület, ezért az operatív irányítással magyarországi és külföldi piacokon tapasztalattal rendelkező személyt kívántak megbízni.

Az Est Media csütörtökön az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben kiemeli, hogy a Pankotai Csaba operatív irányítása alá tartozó out-of-home médiaeszközök három ország 40 milliós piacát fedik le, több mint 40 rendszeresen megjelenő kiadvánnyal.

Az Est Media részvényei a Budapesti Értéktőzsde A kategóriájában forognak. A papír a csütörtöki kereskedésben zárás előtt fél órával 171 forinton állt, az előző napinál egy forinttal drágább volt kétmillió forintot alig meghaladó forgalomban. Az elmúlt 52 hétben a részvény legmagasabb árfolyama 438, a legalacsonyabb 140 forint volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.