"Keserű a költségvetés kapcsán kínált pirula"

Pokorni Zoltán: "úgy járunk, mint Görögország"

A pirula, amit kínálunk az embereknek, keserű, mert nem egyszerű takarékosságról, hanem a hétköznapokat érintő, átszervezésekkel, a jól megszokott viszonyok megváltoztatásával járó folyamatról van szó - mondta Pokorni Zoltán az ország 2012-es költségvetésének jellemzőiről tartott sajtótájékoztatóján kedden Szolnokon.

2011.11.08 19:26MTI

A Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: egy zivataros időszakban kell "egyenesben tartani" hazánk költségvetését, és ehhez nem elég pusztán a pénzügyi figyelem, hogy a számok stimmeljenek, hanem a nagy ellátórendszerekben, mint például az oktatás és az egészségügy, kell mélyreható átalakításokat elvégezni.

"Ha ezt nem tudjuk elérni, akkor úgy járunk, mint Görögország" - tette hozzá a politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.