A szóvivő szerint megőrzik a nyugdíjak értékét

Szijjártó: a kormány féken tartja a rezsiköltségeket

A miniszterelnök szóvivője közölte: míg az MSZP-kormányok évről évre csökkentették a nyugdíjak reálértékét, a nemzeti ügyek kormánya ígéretének megfelelően megőrzi a nyugdíjak értékét és féken tartja a nyugdíjasok számára komoly terhet jelentő rezsiköltségeket.

2011.09.23 16:30MTI

Szijjártó Péter közleményében arra reagált, hogy Mesterházy Attila MSZP-elnök pénteken azt mondta, a szocialisták szerint a kormány lemondott a nyugdíjasokról.
   
A miniszterelnök szóvivője szerint az MSZP-kormányok egymást követő megszorító intézkedései napról napra tették egyre nehezebbé a nyugdíjasok életét. "Ezért indokolt lenne részükről némi szerénység" - tette hozzá.
   
Hangsúlyozta: a nemzeti ügyek kormánya véget vetett annak az elfogadhatatlan gyakorlatnak, hogy az MSZP-kormányok évről évre csökkentették a nyugdíjak reálértékét. "Ezzel ellentétben, ígéretünknek megfelelően, mi megőrizzük a nyugdíjak értékét, és féken tartjuk a nyugdíjasok számára komoly terhet jelentő rezsiköltségeket" - szögezte le Szijjártó Péter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.