248 forint fölött

Már megint zuhan a forint

Két százalék körüli veszteségen állt az euró és a dollár a svájci frankhoz képest pénteken 11 óra körül, miközben a frank már jóval 248 forint fölött járt.

2011.09.02 11:36MTI

A kereskedők szerint nincs sok esély arra, hogy a svájci központi bank beavatkozna, miközben nő az euróövezeti adósságválsággal kapcsolatos aggodalom, és zuhannak az európai részvényárak, ami növeli a biztonságos megtakarításnak számító frank iránti keresletet.

Röviddel 11 óra előtt az euró több mint két százalékos veszteséggel 1,1097 frankon állt, a dollár két százalékkal gyengülve 0,7795 frankot ért. Röviddel 11 óra után a frankot 248,60 forinton jegyezték.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.