"Gazdaságélénkítésre kellene költeni"

A Jobbik Európa felé venné az irányt

A Jobbik szerint Magyarország nem integrálódik Európába, hanem tovább szakad le az Európai Uniótól - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Volner János, aki szerint gazdaságélénkítésre kellene költenie a kormánynak.

2011.08.29 14:09MTI

A Jobbik frakcióvezető-helyettese példaként említette, hogy az Európai Unió tagállamainak átlagos gazdasági növekedése másfélszer volt nagyobb Magyarországénál 2011 első félévében.

Volner János
szerint a kormány jobban tenné, ha intézkedéseivel "nem az IMF lenne elégedett, hanem a magyar emberek éreznék a bőrükön az eddig elmaradt pozitív változásokat".

A Jobbik szerint a kabinetnek a rendelkezésre álló forrásokat kellene helyesen felhasználniuk: a Mol-részvények megvásárlása és az egykulcsosa adórendszer helyett gazdaságélénkítésre kellene pénzt fordítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.