Egy ügyvéd az áldozat

Előzetesben a dombóvári gyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az év elején meggyilkolt egy dombóvári ügyvédet

2011.08.15 12:53MTI

A gyanúsítottat augusztus 5-én tartóztatták le - mondta Törökné Kaszás Rozália, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója, részleteket azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

A 88 éves férfit, a Tolna Megyei Ügyvédi Kamara korelnökét február 19-én találták holtan dombóvári belvárosi otthonában.

A nyomozóhatóság akkori tájékoztatása szerint az idős korában is aktív ügyvéd halálát fejsérülés okozta, más források arról számoltak be, hogy az áldozatot brutálisan bántalmazták. Többen utaltak arra, hogy nem zárható ki a gyilkos személyes indítéka. A rendőrség a nyomozásról későbbre ígért tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.