Videóajánló

A magyar történelem 3 percbe sűrítve

Csodálatos összefoglalót készített a magyarság történelméről saját zsebből ötven alkotó.

2016.05.16 11:45ma.hu

Csodálatos összefoglalót készítettek a magyarság történelméről, amelyet 3D-ben is lehet élvezni. Az ötlet Varga Rolandtól származik, aki 50 emberrel közösen alkotta meg a filmet, amelyből most egy három perces előzetest lehet megtekinteni.

Az egyébként 15 perces animációs rövid film két évig készült, teljesen saját zsebből oldottak meg mindent az alkotók, akik most támogatókat, szponzorokat keresnek, hiszen úgy gondolják, hogy megérné elkészíteni egy másfélórás animációs művet a gazdag, fordulatokkal teli magyarság történetéből.

A filantropikum.com szerint, aki kíváncsi a teljes negyed órás 3D-s filmre, azt megnézheti minden nap a Halászbástyából nyíló Szent Mihály kápolnában. A vetítésekre 10 és 19.30 között, félóránként kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.