A repülés élménye

Lenyűgöző videó: ahogyan a sas látja a magasból Párizst!

Szeptember végén egy - a Franciaországban már ötven éve kihalt - fehérfarkú rétisas szárnyalt a Szajna mentén az Eiffel toronyból egészen a Trocadéro Gardens-ig. Egy kamerát szereltek a hátára.

2014.10.25 19:18ma.hu

A célállomásnál hatalmas tömeg és Jacques Olivier Travers idomár várta.

Travers a FREEDOM nevű non-profit szervezet vezetője, amelynek célja, hogy a fehérfarkú rétisasok újra birtokba vehessék természetes élőhelyüket a francia és a svájci Alpokban.

Az alábbi lenyűgöző felvétel egyike azon keveseknek, amelyek valóban egy sas szemén keresztül láttatják az eseményeket. A videók elkészítéséhez egy Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini-t használtak, amelyet a sas hátára rögzítettek.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.