Innováció

Mérnökhallgatók versenyautói a Formula Student Hungaryn

Tizenöt ország autóiparimérnök-hallgatói saját fejlesztésű és építésű versenyautókkal szállnak ringbe a Formula Student Hungaryn augusztus 21. és 24. között a győr-gönyűi kikötőben.

2014.08.12 11:59MTI
Fotó: Facebook/Formula Student Hungary

Az ötödik alkalommal megrendezendő programsorozaton Magyarországról a Kecskeméti Főiskola és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatói mellett első alkalommal vesz részt a győri Széchenyi István Egyetem csapata, a Miskolci Egyetem pedig kiállítóként szerepel az eseményen - mondta el kedden Csütörtöki Tamás, a Formula Student Hungary rendezvényigazgatója a programot ismertető budapesti sajtótájékoztatón.

Augusztus 21-én és 22-én a magyar járműipar szereplőinek statikus versenyszámokat és szakmai találkozókat tartanak, augusztus 23-án és 24-én pedig a nagyközönségnek látványos dinamikus versenyszámokat ígérnek.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.