Majdnem versenyautó

A Ferrari új 20 sebességes modellje - mindössze 16 ezer dollárért

Mindenki lehet Fernando Alonso - legalábbis a bicikliversenyeké. Forma1-es szintű pedálozás.

Nézze meg a képgalériánkat! >>> képgaléria

2011.09.19 18:33ma.hu

Noha az új Ferrari CF8 bicikli esetében nem lőerő hajtja a motort, hanem emberi erő a pedált, ha az utcai bicikliversenyek Fernando Alonsoja akarunk lenni, meg is találtuk a tökéletes szerkezetet hozzá.

A Ferrari CF8-at a Colnago építette az olasz szuperautógyártónak – megalkotva ezzel a Ferrari versenybiciklis változatát. Amint az elvárható, az alkatrészek csúcskategóriát képviselnek: többek közt szénszálas vázzal és a Shimano Dura Ace Di2 elektromos váltójával rendelkezik a gyönyörűséges modell. Az egész gép mindössze 6,8 kilogramm, azaz a súly/erő arány is maximálisan korrekt.

Fekete és fehér változatban vásárolható meg, potom 16 675 dollárért a mindössze 200 darab legyártott Ferrari CF8 egyike. A cég tíz darabot saját részre rendelt.

KATT a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.