Pontszerzők

A Turán, Zsiros kettős 7. helyen végzett a San Remo-ralin

A hetedik, pontszerző helyen végzett a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a vasárnap befejeződött San Remo-ralin, az Intercontinental Rally Challenge (IRC) sorozat olaszországi állomásán.

2012.10.14 17:26MTI

A csapattól származó információ szerint a magyarok hat pontot kaptak, a viadalt az olasz Giandomenico Basso, Mitia Dotta páros nyerte meg. A magyar pilótát és navigátorát a korábbi világbajnok, jelenlegi csapatfőnök norvég Petter Solberg hívta meg csapatába erre a viadalra. "Gratulálok a fiúknak" - nyilatkozta a verseny után Solberg. "Borzasztóan nehéz verseny volt, de a végén remek eredmény született, amely azt mutatja, hogy van értelme a további közös munkáról beszélgetni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.